Miljana se pokajala što je OPTUŽILA CIMERE ZA KRAĐU, Luna poručila: Ja nisam ovde ni žvaku ukrala, SAMO MUŽA! (VIDEO)

REALITY

Ukućanka je ponosno priznala svoju grešku, a nije krila i da se loše oseća zbog svojih ispada.

Kako je u Beloj kući nastala opšta pometnja zbog toga što su Miljani Kulić ukrali sok i Cedevitu, pojedini ukućani odlučili su da se poigraju sa njom.

Naime, kada je Miljana videla da je ostala bez svega što je kupila, njoj je Marko JanjuševićJanjuš preneo lošu informaciju da je za to kriva Luna Đogani, a pritom se zakleo u svoju ćerku.

Ja hoću da se izvinim Luni što sam je napala da mi je ukrala sok i Cedevitu. Ovde se jedan čovek zakleo u svoje dete da je video da je ona to uradila. Mene ceo dan boli želudac zbog toga što sam ih okrivila, ni krive ni dužne. Otkako je zaključana kapija i kako ga ne ferma on je u depresiji, čovek je ponovo potonuo. On kupi 3 pakle cigareta, a ovamo traži da mu daju. Zakleo se da se sa Anom nije ‘vatao ispod pokrivača, ja sam mu poverovala. Ti si jedan ološ i folirant, ti ne voliš svoje dete a kamoli nekog drugog. Isto tako bih se nadovezala za Kiju, čula sam kad je pričala Ani u krevetu da joj je šaputala da je imala se*s sa Filipom, a ja sam sve čula – rekla je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je priča delovala istinito, Janjuš je u potpunosti ignorisao sve što je ona rekla, siguran u sebe. U njegovu odbranu je stao Filip Đukić koji je i te kako shvatio Miljaninu igru.

Koliko je u pravu, ona je pričala da sam se iskrao iz kreveta da bih pričao sa Kijom, a nigde veze. Mislim da ni ona sama ne zna šta priča – rekao je Filip.

A ova tvoja ku*vetina mi je sinoć skakala na krevetu, a nije razmišljala ni da sam trudna, a i rekla je da ću roditi dete bez ruke i noge. Mogla sam svašta da joj uradim, ali neću da se ponižavam i da pravim prekršaje da budem diskvalifikovana – počela je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Nećeš da rizikuješ diskvalifikaciju, ali ćeš zato zatvor, a mnogo si pametna tu nema šta. Ja sam dokazao da lažeš, izmislila si za Janjuša, za mene. Nije problem u njoj nego u nama. Onaj ko se peca na njene provokacije, on je debil za mene i to je to – završio je Filip.

Rasprava između njih je potrajala, dok je Miljana i dalje tvrdila da je sve što je rekla istina, dok su Janjuš i Filip pokušavali da na sve načine osveste ukućane koji i dalje veruju u njenu iskrenost.

Ja mogu da kažem da ništa nisam ukrala nikom nikada ovde, ni žvaku… Samo muža. Drago mi je da se to dokazalo, samo mi je bitno da ljudi znaju da ja nisam ukrala i da me niko ne napada za nešto što nisam uradila – rekla je Luna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *