5 (neobičnih) saveta koji će podići vaš seks na novi nivo

RAZNO

5 (neobičnih) saveta koji će podići vaš seks na novi nivo

Seks vam je sjajan, ali ste isprobali sve što ste znali i mogli? Ne brinite, niste nezasiti i nije problem u vašem partneru, već je samo možda monotonija zakucala na vaša vrata. Zato isprobajte još večeras sledećih 5 predloga koji će istog trenutka vratiti iskrice, leptiriće i strast u vašu vezu.

Seks u ormaru

Verovatno se pitate zašto bi bilo ko imao seks u ormaru? Ali odgovor leži u tome da vas nove lokacije teraju da isprobavate nove poze i tražite nove uglove. Kada vodite ljubav na različitim mestima (u autu, kupatilu, kuhinji), zapravo postajete inovativni u načinu na koji stižete do orgazma i onda to svaki put predstavlja drugačije iskustvo.

Češljajte njegovo telo

Četka za kosu i seks su verovatno nešto apsolutno nepovezano, ali ne prenagljujte sa zaključkom. Četka se koristi kako bi stimulisala nervne završetke. Skinite se goli i veoma nežno češljajte njegovo telo. Počnite od ruku, ramena, zatim krenite prema stopalima pa ponovno prema gore. Naravno, završite kod njegovih testisa, a onda bacite četku na drugu stranu sobe i kad oseti stvaran dodir, eksplodiraće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *