OVO DO SADA NIKO NIJE URADIO: Goca podelila budžet, ukućani u šoku! (VIDEO)

REALITY

Ovonedeljni vođa odlučio je da raspodeli budžet po sopstvenoj volji.

Nakon duge raprave među zadrugarima usledila je dugo očekivana raspodela budžeta. Veliki šef je poslao koverte sa ovonedeljnim budžetom koji treba da bude raspoređen po predlogu ovonedeljnog vođe Goce Džehverović.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Sada će novoizabrani vođana osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koji zadrugar  je zaslužio koliko novca. Goca  će samonicijativno i onako kako misli da treba i da je pravedno, razdeliti novac svakom od vas ponaosob. Pošto ste prošle nedelje imali smanjeni budžet od po 500 dinara, danas je situacija ovakva: 12 zadruga treba dobiti  po1500 dinara, 12 zadrugara 2500 dinara, a preostali   po 3500 dinara. Pozdrav Veliki šef –  pisalo je u pismu.

Autor: TvPink Printscreen

Po Goci se niko nije posebno istakao da bi ga ona nagradila većim budžetom, već je odlučila da bude veliki džek i ukupan novac podeli na ravne časti.

Ja  sam odlučila ovako, šta god vi rekli, da sva novac podelim na ravne časti, da svako dobije isto, po 2500 dinara, jer mislim da je to najpravednije – rekla je Goca.

Autor: TvPink Printscreen

Ovakava raspodela novca se do sada nije desila u najgledanijem rijalitiju u Regionu “Zadruzi  ,a ono što najviše iznenažuje to je da su svi prihvatili ovaj predlog  bez ikakve polemike,  jer im se očito ova ideja dopala u startu.

Kako je sve izgledao i kako su reagovali pojedini zadrugari, pogledajte u videu ispod teksta:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *