‘Hvala ti 50 nijansi što sam zbog tebe ispitala svoju seksualnost i zaboravila na sram koji sam nekad osjećala’

ISPOVIJESTI

Ona je gledala sve nastavke 50 nijansi koji su joj pomogli u tome da seks vidi na drugačiji način

“Nedavno je izašao film 50 nijansi slobodniji koji je zaokružio cijelu priču o 50 nijanse, a time je završilo i tri godine zanimljive dinamike moje veze i izlaska s curama da proslavimo dolazak filmova. Upravo se pripremam na svoj tradicionalni izlazak s curama i malo sam nostalgična. Ovo je zadnji puta da ću odjenuti svoj dobar grudnjak i gledati Anu i Christiana kako se seksaju u raznim pozama.

Ovo je priča o tabu željama, ali jednako tako je i potaknula bolji seksualni život mnogih. Bez obzira na mane, zahvalna sam knjigama i filmovima koji su moje razmišljanje o seksu učinili pozitivnim.

Drugačiji pogled na seks

Kad je izašao prvi film 50 nijansi sive na Valentinovo 2015. godine, bila sam na višoj godini fakulteta. Pokušavala sam izgubiti nevinost i tek sam otkrila Tinder. Čula sam pjesmu od Beyoncé ‘Crazy in Love’ i krenula sam istraživati BDSM.

Bila sam toliko fascinirana ovom drugačijom stranom seksa da sam odmah pročitala sve tri knjige u audio verziji. Mislila sam kako BDSM u središtu ima kožne stvari i bol, ali zapravo se radi o međusobnom dogovoru i otkrivanju vlastitih granica. Moje prvo istraživanje seksa rezultiralo je gledanje na njega kao na nešto što mi pruža zadovoljstvo, a ne kao na tabu temu.

Filmovi su mi bili inspiracija

Kad sam prvi puta pogledala film, odmah sam nabavila niz seksualnih igračaka i pomagala. Kupila sam prve lisice i razna ulja za masažu, iako sam i dalje bila djevica i nisam imala partnera s kojim bih mogla podijeliti sve svoje maštarije. Bacila sam se u potragu. Tražila sam dečka s kojim sam se upoznala na Tinderu da me odvede da pogledamo film po drugi puta, a to je vodilo razgovoru o seksu i nastranosti, ali i mojem prvom seksu koji je bio pomalo čudan.

Godinama nakon, moj se seksualni život poboljšao. Naučila sam što želim od partnera i naučila sam kako se osjećati sigurno i da svako iskustvo u krevetu bude pozitivno. Druge ohrabrujem da probaju isto.

Zato ti hvala 50 nijansi sive što sam zbog tebe ispitala svoju seksualnost i zaboravila na sram koji sam nekad osjećala kod razgovora o seksu. Naučio si me da i druge ljude učim o seksualnom iskustvu i da je to zapravo moja strast. Dok seksualni život Ane i Christiana nije onaj koji želim kopirati, filmovi su mi ipak dali veliku inspiraciju.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *