Ruske prostitutke upozoravaju na najezdu koleginica iz Afrike uoči Mundijala, bune se jer će im oboriti ionako nisku cenu

ZANIMLJIVOSTI

Istraživanja pokazuju da su afričke prostitutke izgubile početnu egzotiku, jer se danas mogu naći u skoro svakom bordelu

Ruske prostitutke ovih dana upozoravaju na najezdu koleginica iz Afrike i najoštrije protestuju, jer, će im kako kažu oboriti cenu koja je ionako već dovoljno niska, a kažu i da se muškarci već raduju “promeni boja” u saunama. Ipak, da li je baš tako?

Ruske prostitutke otkrile da je u njihovom poslu počela nova era: Uživamo kao nikad pre

Istraživanja pokazuju da su afričke prostitutke u Rusiji izgubile početnu egzotiku, jer se danas mogu naći u skoro svakom bordelu.

Foot: AP/Tanjug

Interesovanje Rusa za prodavačice ljubavi iz Afrike polako opada. Kako kažu, nema razlike između crnih i belih žena, a napominju i da često nemaju o čemu da razgovaraju sa crnkinjama.

I vlasnici bordela u kojima većinom rade crne devojke, navode da je zarada značajno opala u poslednje vreme. Kako kažu, nije trebalo da šire ponudu, jer je potražnja počela ubrzano da pada.

Pre desetak godina u Moskvi nije bilo lako naći prostitutku iz Afrike, a ono malo njih koje su se mogle naći, zarađivalo je i više nego dobro. Danas, cena njihovih usluga je i do pet puta manja i izjednačila se sa cenom belih devojaka.

Prema nezvaničnim podacima, u seks industriji, danas u Moskvi radi oko 250 tamnoputih lepotica. Većina njih su bivše studentkinje koje su došle u Rusiju na školovanje, ali su zbog različitih razloga izabrale da se bave prostitucijom.

Printskrin: Youtube/The Guardian

Fascinantno je da skoro sve te devojke misle da će na taj način mnogo brže napredovati u životu, ali možda i nije tako čudno ako se uzme u obzir da je i to jedna od stvari koje im makroi obećavaju. Većina njih radi pod strogim nadzorom svojih sunarodnika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *