PRETRESEN KREVET I NAĐEN TELEFON: Snimak koji će Lunu Đogani izbaciti iz Zadruge – UDARNO! (VIDEO)

REALITY
Anabela, pomagaj!

Mobilni telefon u “Zadruzi” je moguće koristiti. Podsetimo, Luna Đogani je mnogo puta optuživana da poseduje telefon, što je strogo zabranjeno po pravilima rijalitija. Povodom toga se oglasila i produkcija, rekavši da su u rijalitiju postavljeni blokatori, koji imetaju signal, tako da joj to ništa ne bi vredelo.  Luna se nikada nije izjasnila povodom ovoga, ali izgleda da će sada morati!

 

Mina Vrbaški je nešto tražila po krevetima, pa je tako prišla i Luninom, a kada je povukla jorgan – ŠOK! Videćemo da li će produkcija sada da diskvalifikuje Đoganijevu.

 

Mobilni se pojavio ispod pokrivača, a kako bi ste se uverili i sami pogledajte ovaj video snimak:

“Nažalost, on je bolestan… nije mogao” Stiglo pismo u “Zadrugu” posle kog su ukućani zanemeli… o, bože

Dragica

Ovo je jako negativno uticalo na njih.

Veliki šef je težak čovek i ne pada mu na pamet da trpi bezobrazluke pojedinaca. Tako i treba. On je poslao pismo zadrugarima ovog popodneva, ovonedeljni gazda Dragica Janičić ga je pročitala.

 

d

Foto: Youtube printscreen/ Nova BoX Televizija

– Dragi zadrugari, kao što znate, održavanje porodičnih sastanaka je obavezan deo vašeg života u “Zadruzi”, a danas imate mnogo razloga za održavanje ovog sastanka. Pre svega, vaš odnos prema vođi tokom nedelje je odražavao mišljenje ljudi koji iz nekog svog revolta ne poštuju Dragicu, njenu trenutnu funkciju, kao i njen autoritet. Prethodnih dana je vladao haos, nije bilo sastanaka onako kako pravila nalažu. Dok je čitala pisma, mnogi od vas nisu se udostojili da sednu i da je saslušaju. Malo je primera zadrugara koji su poštovali njeno vođstvo. Zato vas sad pitamo koji je razlog za ovakav odnos prema ovonedeljnom vođi. Trebalo bi da razgovarate o Dragičinom mandatu, vaše eventualne primedbe na njen rad i razloge zašto se njena funkcija ne poštuje. Ne možemo, a da ne primetimo nehigijenu u kući. Slobodno se može reći da reč “skandal” dobro opisuje čistoću tj. nečistoću koju ste uzrokovali. Zato apelujemo na vas da je neophodno da u sezoni virusa obavezno otvarate prozore, jer Veliki šef brine o vašem zdravlju, a virusi se lako šire u ovim uslovima. Isto tako je moramo da vas upozorimo da hranu držite na mestima koja su predviđena za to. Dakle, posle ovog sastanka sredite ostavu i znajte da namirnice ne mogu biti jestive nakon što su stajale iza kreveta, po fiokama, raznim štekovima, prašini. I imajte na umu da gledaoci sve vide i nemojte da budete neiskreni u svojim odnosima i kada iznosite mišljenje jedni o drugima.

Dragica je dodala da je Marko Miljković jako bolestan i da zato nije mogao da prisustvuje sastanku, kao i Mina Vrbaški.

 

Mare

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Krajnje vreme je zaista da se učesnici upristoje. Nadamo se da će ovo biti pismo koje sve preokreće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *